Acasă Autoutilitare Intrebari frecvente Despre noi Termeni si conditii Contactaţi-ne

Intrebari frecvente

Se poate achita cash?

Nu acceptam plata cash. 

Plata se poate efectua cu cardul bancar, in momentul in care ridicati autoutilitara sau prin transfer bancar.


Vreau sa inchiriez fara limita de kilometri? cum procedez ?

Pentru a putea beneficia de inchiriere fara limita de kilometri, perioada minima pentru intern in Romania trebuie sa fie de minim 4 zile.

Ce costuri implica inchirierea unei autoutilitare?

Se achita o garantie si o contravaloare pe zi in functie de numarul de zile de inchiriere. Pentru a stii exact pretul inchirierii, alegeti tipul de masina si completati formularul online de rezervare. Acesta va genereaza costul total al inchirierii.

Cat ma costa garantia?

Se solicita o garantie astfel: 300 euro local Bucuresti/Ilfov, si in tara si intre 400-600 euro international in functie de destinatie. Pentru a afla exact tarifarea inchirierii va rugam sa parcurgeti formularul online de rezervare.

Care este perioada minima de inchiriere?

Perioada minima de inchiriere este de o zi ( 24 ore) si se aplica intr-o limita de pana la 500 km.

Limita de kilometri se aplica pana la 3 zile inclusiv.

Va recomandam sa completati formularul online de rezervare pentru a afla pretul inchirierii.

In cat timp se restituie garantia?

Garantia se restituie prin transfer bancar in termen de 24 ore din momentul in care ne inapoiati masina, in aceleasi conditii in care v-am predat-o.


Pot achita online cu card bancar?
Da, cu o singura exceptie. Plata online este disponibila numai persoanelor juridice. Folositi formularul online de pe prima pagina a site-ului, urmand pasii rezervarii.
In cazul persoanelor fizice, plata online se poate efectua la cerere numai dupa completarea formularului online de rezervare, solicitand telefonic unuia dintre operatorii nostri sa va trimita link-ul de plata online pe mail-ul dvs.
Suntem societate comerciala si dorim sa achitam prin banca

Da. Se poate achita si prin transfer bancar completand formularul de rezervare online. La adresa comunicata veti primi factura fiscala, care se achita inainte de preluarea autoutilitarei.

Cum pot intra in posesia unei autoutilitare?
Pentru a incepe procedura de inchiriere, nu trebuie decat sa completati formularul de rezervari de pe prima pagina a site-ului unde aveti nevoie de a incarca si o poza dupa buletin si permis de conducere. Astfel rezervarea este valida si poate fi confirmata.
pot rezerva si prin telefon?
Prin telefon se ofera detalii suplimentare de orice natura, dar pentru confirmarea rezervarii este nevoie sa parcurgeti pasii din formularul de rezervare.
Masina se poate livra la o adresa dorita?

Da. Se poate livra la orice adresa din Bucuresti contra sumei de 15 euro / livrare. In cazul in care doriti sa vi-o si preluam, se mai adauga un cost de 15 euro / ridicare.

De unde pot ridica personal autoutilitara?
Masina se poate ridica din cadrul Complexului Mall Baneasa – Ikea, parcarea Brico Depot.
Pentru predare si preluare se suna la telefon 0729.36.44.16.
Se poate conduce cu permis categoria b?
Da. Toate autoutilitarele noastre se conduc cu permis categoria B.
Se poate iesi cu autoutilitara din tara?
Da. Este obligatoriu sa specificati tara si orasul de destinatie in momentul completarii formularului online de rezervare.
Ce acte trebuie sa prezint la granita?

La granita se prezinta actul de identitate iar in situatii foarte rare se mai solicita si contractul de inchiriere al autoutilitarei.
In cazul marfurilor transportate se solicita facturile de provenienta.
In cazul bunurilor personale, nu aveti nevoie de documente justificative. Posibil sa fie efectuat un control de rutina asupra bunurilor transportate.

Vreau sa ies de mai multe ori din tara. cat ma costa?

Este foarte important sa ne specificati ca doriti sa iesiti din tara cu masina mai mult de o singura data. Nespecificarea duce la pierderea garantiei. Preturile noastre sunt calculate doar pentru o singura iesire. 

Care este limita de kilometri?

Pentru inchirieri in Romania de pana la trei zile inclusiv se aplica o limita de 500 kilometri pe zi. Incepand cu 4 zile de inchiriere, beneficiati de oferta fara limita de kilometri in Romania.

Pentru destinatiile din afara tarii se aplica un numar minim de zile de inchiriere in functie de destinatie. Pentru a afla exact pretul, va rugam sa completati formularul de pe prima pagina a site-ului.

In ce conditii trebuie inapoiata autoutilitara?

Toate autoutilitarele se predau catre clienti, igienizate / spalate interior - exterior si tot in aceleasi conditii trebuiesc inapoiate.

In cazul in care clientul inapoiaza masina murdara se percepe o taxa de 25 euro.

In acelasi timp autoutilitara trebuie inapoiata cu acelasi nivel de combustibil ca la data preluarii.

Da-ne un mesaj pe WhatsApp Suna-ne acum!